Libasült
Libasült
  • timer95 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Delikát ételízesítő - darab
  • libacomb - 4 darab
  • szárított majoránna - 1 teáskanál
  • alma - 2 darab
  • fahéj - 1 teáskanál
  • szerecsendió - 1 csipetnyi

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Dörzsöljük be a libacombokat Delikáttal és majorannával. Tegyük egy sütőtálba és süssük kb. fél órát. Ezalatt negyedeljük és magozzuk ki az almát. Szórjuk meg az almát szerecsendióval és fahéjjal.
  2. A 30 perc elteltével adjuk az almát a libacombhoz. Folytassuk a sütést még egy órát. Majd vegyük ki a combokat, takarjuk le és hagyjuk 10 percig pihenni.
  3. Tálaljuk a combot a sült szafttal, főtt krumplival és párolt reszelt céklával.