Feltöltve:

Libamájjal töltött csirkecombok

timer 90
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
tojás2 darab
csirkecomb4 darab
zsemle2 darab
libamáj30 dekagramm

Libamájjal töltött csirkecombok a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A körülbelül 30 deka libamájat alaposan megmossuk és papírtörlővel megtöröljük. Az apróra vágott hagymát forró olajon megpirítjuk egy serpenyőben, majd rádobjuk a felvagdosott májat, megborsozzuk és szórunk rá majoránnát. Felöntjük vízzel, majd hagyjuk fedő alatt párolódni. Ha megpuhult, utólag sózzuk, végül levesszük a tűzről. Egy tálba rakjuk egy lukacsos kis kivevő szerkezettel, hogy a szaftja a serpenyőben maradjon. A májat villával apróra törjük. A tejbe áztatott, majd kicsavart zsömlével összekeverjük. Hozzáadjuk a felvert tojásokat.

2. lépés

A megmosott csirkecombok bőrét elválasztjuk a húsától, majd alátöltjük a kész, májas tölteléket. A combokat is megfűszerezzük. A májas szaftból öntünk egy tepsibe és mellé egy kis vizet is. Lefóliázzuk alufóliával, a sütőbe toljuk és 250 fokon legalább 50 percig sütjük. Ha megpuhult a hús, levesszük a fóliát és a csirkecombokat ropogósra sütjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem