Feltöltve:

Libamáj és -zúza hasábburgonyával

timer 135
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz1 dl
fagyasztott hasábburgonya1 kilogramm
libamáj6 darab
libazúza6 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A libazúzát és a libamájat megmossuk. A fűszereket az olajban elkeverjük, majd meglocsoljuk vele a húst.

  2. 2. lépés

    Egy tűzálló tálba rakjuk a zúzát, a májat csak akkor tesszük bele, ha már a zúza félig megsült, köré rakjuk a fokhagymát, egy kevés vizet aláöntünk és kb. 2 óra alatt készre sütjük.

  3. 3. lépés

    Közben a hasábburgonyát forró olajban megsütjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem