Feltöltve:

Libacomb barnamártásban

timer 90
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 evőkanál
sárgarépa2 darab
cukor0.4 evőkanál
libacomb4 darab
vörösbor0.3 dl
hagyma1 darab
zeller0.5 darab
teljes kiőrlésű kenyér1 szelet
Knorr Tyúkhúsleves-kockából készült leves1 darab
petrezselyemgyökér2 darab
szilvalekvár1 evőkanál
karamella1 teáskanál
citrom leve és reszelt héja0.5 darab

Elkészítés

1. lépés

Mossuk meg a combokat és sózzuk be, tegyük félre hideg helyre.

2. lépés

Közben a zöldségeket tisztítsuk meg és reszeljük le nagy lyukú reszelőn. A combokat süssük át 1 evőkanál forró margarinon.

3. lépés

Egy lábosban 1 evőkanál forró margarint olvasszunk fel, tegyük bele a zöldséget, a zöldségre helyezzük az átpirított combokat, öntsük le a levessel és pároljuk kb. 70 percig.

4. lépés

Adjuk hozzá a gyömbért, a cukrot, a szerecsendiót, a szegfűszeget és a citromhéjat. Pároljuk pár percet.

5. lépés

Adjuk hozzá a karamellt, az elmorzsolt kenyeret, a lekvárt, a citromlevet és pároljuk még 5 percet.

6. lépés

Vegyük ki a combokat, a szószt szűrjük át szitán, és a tálaláshoz melegítsük vissza a hússal.
Tálaljuk a kedvenc burgonya köretünkkel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem