Lengyel uborkasaláta
Lengyel uborkasaláta
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 2 dl
  • Knorr Kapros Salátaöntet por - 1 csomag
  • cukor - 1 teáskanál
  • friss kapor - 1 csokor
  • uborka - 4 darab

Elkészítés:

  1. Hámozzuk meg az uborkát.
  2. A meghámozott uborkát szeljük vékony szeletekre, tegyük egy tálkába és szórjuk meg cukorral. Tegyük félre 10 percre, hogy engedje ki a levét. Az uborkát szűrjük le és tegyük át egy salátástálba.
  3. A Knorr saláta öntetet keverjük össze citromlével és tejföllel. Öntsük le vele az uborkát és tálaljuk apróra vágott kaporral meghintve.Tálaljuk csirkepaprikás, vagy húsos raguk mellé.