Lecsós máj
Lecsós máj
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 10 dekagramm
  • vöröshagyma - 15 dekagramm
  • Knorr Magyaros Fűszervarázs - 1 evőkanál
  • majoránna - 1 teáskanál
  • olaj - 2 evőkanál
  • szalonna - 5 dekagramm
  • zöldpaprika - 15 dekagramm
  • pirospaprika - 1 teáskanál
  • csirkemáj - 40 dekagramm

Elkészítés:

  1. A kiolvasztott szalonna zsírján megpirítjuk a hagymát, majd a vékony csíkokra vágott májat hozzárakjuk, fűszerezzük a KNORR magyaros fűszerrel, borssal, majorannával.
  2. Beletesszük a zöldpaprikát, tovább pirítjuk. Rátesszük a paradicsomot amivel csak szinte átforgatjuk és azonnal tálaljuk.