Lebbencsleves virslivel
Lebbencsleves virslivel
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • petrezselyem zöld - 1 csokor
  • majoránna - 1 teáskanál
  • zsír - 1 evőkanál
  • hagyma - 1 darab
  • Knorr Gulyásleves-kocka - 2 darab
  • krumpli - 40 dekagramm
  • virsli - 4 darab
  • lebbencstészta - 20 dekagramm

Elkészítés:

  1. Egy fazékban forrósítsunk fel egy evőkanál zsírt. A lebbencstésztát pirítsuk meg a hagymával együtt a forró zsíron.
  2. Ezután öntsük föl kb. 1, 2 liter vízzel. Adjuk hozzá a gulyásleves kockákat és a majorannát. A petrezselyem zöldet mossuk meg, és kötözzük össze. Tegyük szintén a levesbe.
  3. Közben a krumplit hámozzuk meg, vágjuk kockákra és tegyük a levesbe. Hozzuk forrásba és forrás után főzzük még kb. 15 percig, míg a krumpli és a tészta megfőttek.
  4. A főzés vége előtt 3-4 perccel tegyük a levesbe a felkarikázott virslit. Ha szükséges, ízesítsük még Delikáttal.