Lazactatár almával és avokádóval a Főételek kategóriában
Tisztítsuk meg a halat, ha találunk benne szálkát, vegyük ki egy csipesszel. Vágjunk belőle szeleteket, majd pedig vágjuk nagyon apró kockákra.
Ízesítsük a szétmorzsolt Knorr petrezselymes Ízbombával és borssal.
Vágjuk hosszában félbe az avokádót és egy kanállal vegyik ki a húsát, majd vágjuk apróra. Mossuk meg az almát,magozzuk ki és vágjuk szintén apróra. Mindkettőt csöpögtessük le citromlével.
Ha van otthon egy mély fémgyűrűnk, akkor töltsük meg először egy réteg almával, majd avokádóval, végül a lazaccal.
Ezután távolítsuk el a gyűrűt és kapunk egy kis tortát. A tetejére helyezzünk pár szál rukkolát.
(Ha nincs ilyen gyűrűnk, csak halmozzuk ízlésesen egymásra az összetevőket a tányér közepén.)
Tálaljuk citrommal és pirítóssal.