Lazacos spenótos rakott tészta
Lazacos spenótos rakott tészta
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • Rama Classic - 5 dekagramm
  • Főzőtejszín - 2 dl
  • spenót - 30 dekagramm
  • lazacfilé - 40 dekagramm
  • farfalle tészta - 25 dekagramm
  • reszelt trappista sajt - 15 dekagramm
  • Knorr Tejszínes sonkás tészta alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A tésztát és a 3x3 cm-esre vágott lazacfilét szárazon összekeverjük. RAMA Margarinnal kikent tűzálló tálba tesszük.
  2. A kiolvasztott leveles parajt összevágjuk és a száraz keverékre szórjuk. A 2 dl tejszínnel és a 8 dl vízzel elkevert KNORR Tejszínes sonkás tészta alapot forraljuk fel és öntsük a tésztás spenótos keverékre.
  3. Szórjuk meg reszelt sajttal, majd közepesen meleg sütőben 175 °C fokon süssük 30 percig.