Lazacfilé fűszeres hollandi mártásban
Lazacfilé fűszeres hollandi mártásban
  • timer25 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • lazac filé - 4 szelet
  • kínai kelkáposzta - 1 darab
  • Rama Vajas Íz - 125 gramm
  • Knorr Hollandi mártás - 1 csomag
  • csípős fűszerpaprika - 1 teáskanál
  • közepes póréhagyma - 4 darab

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 225°C-ra. Töröljük a lazacfiléket szárazra és jól dörzsöljük be frissen őrölt fekete borssal és egy pici sóval. Vágjuk a póréhagymát és a káposztát vékony csíkokra. Majd főzzük meg őket lobogó sós vízben 3 perc alatt. Szűrjük le jól.
  2. Tegyük a zöldségeket egy hőálló tálba. Rakjuk rájuk a lazacfiléket. Süssük kb. 15 percig.
  3. Készítsük el a hollandi mártást a tasakon leírtak szerint. Fűszerezzük egy kis piros fűszerpaprikával. Tálaljuk friss, ropogós fehér kenyérrel.