Lazacderék csípős mangó salsával
Lazacderék csípős mangó salsával
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • lazac derék - 4 darab
  • Hellmann's Chilis szósz - 2 evőkanál
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 1 evőkanál
  • mangó - 1 darab
  • gránátalma - 1 darab
  • koriander zöld - darab
  • olíva olaj - 3 evőkanál
  • fekete bors - darab
  • citrom reszelt héja és leve - 1 darab

Elkészítés:

  1. Locsoljuk le a lazacot olíva olajjal, szórjuk meg citromhéjjal, a Knorr-fűszerkeverékkel és a borssal. Tegyük félre 10 percre.
  2. Ezalatt vágjuk a mangót kisebb kockákra. Adjuk hozzá a szemekre szedett gránátalmát és a finomra vágott lila hagymát. Adjuk hozzá a szószt, az olíva olajat, a finomra vágott koriander zöldet és a citromlevet. Jól keverjük össze.
  3. Alumínium tálcán közepesen erős hőfokon grillezzük meg a halat oldalanként 4-5 perc alatt. Tálaljuk a halat a mangós-gránátalmás salsával és friss, ropogós kenyérrel.