Feltöltve:

Lazacderék csípős mangó salsával

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

lazac derék4 darab
Hellmann's Chilis szósz2 evőkanál
Knorr Grill Fűszerkeverék1 evőkanál
mangó1 darab
gránátalma1 darab
koriander zöld darab
olíva olaj3 evőkanál
fekete bors darab
citrom reszelt héja és leve1 darab

Halat legjobb alumínium tálcán grillezni, vagy speciális halrácson.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Locsoljuk le a lazacot olíva olajjal, szórjuk meg citromhéjjal, a Knorr-fűszerkeverékkel és a borssal. Tegyük félre 10 percre.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Ezalatt vágjuk a mangót kisebb kockákra. Adjuk hozzá a szemekre szedett gránátalmát és a finomra vágott lila hagymát. Adjuk hozzá a szószt, az olíva olajat, a finomra vágott koriander zöldet és a citromlevet. Jól keverjük össze.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Alumínium tálcán közepesen erős hőfokon grillezzük meg a halat oldalanként 4-5 perc alatt. Tálaljuk a halat a mangós-gránátalmás salsával és friss, ropogós kenyérrel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek