Feltöltve:

Lassan sült húsvéti báránylapocka

timer 190
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

kakukkfű3 darab
sárgarépa1 darab
Knorr Marhahúsleves-kocka2 darab
babérlevél1 darab
olíva olaj2 evőkanál
fokhagyma1 darab
fehérbor2 dl
rozmaring ág2 darab
petrezselyemgyökér1 darab
báránylapocka1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A leveskockákat morzsoljuk szét és keverjük simára az olíva olajjal. Jól dörzsöljük be vele a báránylapockát.

  2. 2. lépés

    Tegyük egy tepsibe, és tegyük mellé a megpucolt és sárgarépát, petrezselyem gyökeret és a fokhagymát. Tegyük még a hús mellé a rozmaring ágakat és a kakukkfüvet is. Öntsünk alá egy pohár jó minőségű fehér bort. Fedjük le szorosan alufóliával.Tegyük 140 C-os sütőbe 3 őrára. Ha kész,hagyjuk 10-15 percig pihenni, majd csak ezután vágjuk föl.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Illatos báránytagine

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Zöldséges bárányragu

timer 105"
mood Könnyű
thumb_up 3

Húsvéti báránysült

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 3

Báránycsülök mentás pestóval

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0

Ropogós bárány gyros-tál

timer 8"
mood Könnyű
thumb_up 3

Báránypörkölt

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Tárkonyos bárány

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Tokaji szaftos báránycomb

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0

Báránygerinc áfonyamártással

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 0