Feltöltve:

Lassan sült húsvéti báránylapocka

timer 190
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

kakukkfű3 darab
sárgarépa1 darab
Knorr Marhahúsleves-kocka2 darab
babérlevél1 darab
olíva olaj2 evőkanál
fokhagyma1 darab
fehérbor2 dl
rozmaring ág2 darab
petrezselyemgyökér1 darab
báránylapocka1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A leveskockákat morzsoljuk szét és keverjük simára az olíva olajjal. Jól dörzsöljük be vele a báránylapockát.

  2. 2. lépés

    Tegyük egy tepsibe, és tegyük mellé a megpucolt és sárgarépát, petrezselyem gyökeret és a fokhagymát. Tegyük még a hús mellé a rozmaring ágakat és a kakukkfüvet is. Öntsünk alá egy pohár jó minőségű fehér bort. Fedjük le szorosan alufóliával.Tegyük 140 C-os sütőbe 3 őrára. Ha kész,hagyjuk 10-15 percig pihenni, majd csak ezután vágjuk föl.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek