Feltöltve:

Laskagombás húsgolyók

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tojás1 darab
gomba15 dekagramm
laskagomba25 dekagramm
napraforgó étolaj2 evőkanál
darált hús40 dekagramm
mozarella10 dekagramm
hideg víz3 dl
Delikát8 ételízesítő1 teáskanál
KNORR Svéd húsgolyók Rafinéria Alap1 csomag

Laskagombás húsgolyók a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A darált húst ízesítsük kevés DELIKÁT8 ételízesítővel, borssal és 1 db tojással fogjuk össze. Formázzunk belőle 16 db kis golyót, majd tegyük hőálló tálba az összevágott laskagombával együtt.

2. lépés

Keverjük el az Alapot csomómentesen a tejszínnel és vízzel, majd öntsük a golyókra. A felszeletelt mozzarellából helyezzünk egy-egy szeletet a golyók tetejére, majd 180°C–os előmelegített sütőben süssük 30 percig.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem