Laskagombaleves burgonyával
Laskagombaleves burgonyával
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 5 dekagramm
  • vöröshagyma - 1 darab
  • paradicsompüré - 1 evőkanál
  • burgonya - 3 darab
  • Knorr Gombakrémleves - 1 csomag
  • gerezd fokhagyma - 1 darab
  • laskagomba - 20 dekagramm
  • őrölt bors - 1 csipetnyi

Elkészítés:

  1. A gombát mossuk meg, csepegtessük le és vágjuk csíkokra. A vöröshagymát vágjuk apróra, a fokhagymát zúzzuk össze.
  2. Egy edényben margarinon pirítsuk meg a hagymát, a fokhagymát,a gombát, adjunk hozzá egy kanál paradicsompürét, és egy percig pirítsunk mindent együtt. Ízesítsük egy csipet őrölt borssal.
  3. Engedjük fel 1 liter vízzel, és dobjuk bele a kockára vágott burgonyát, és főzzük puhára.
  4. A levest sűrítsük be egy zacskó Knorr gombakrémlevessel, majd ezután jól forraljuk ki.