A darált húst az olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd ha megpuhult, ráöntjük a vizet, a bolognai alapot és jól elkeverve sűrűsödésig főzzük.
2. lépés
Egy jénait kikenünk margarinnal, majd kibéleljük az alját a leveles tésztával.
3. lépés
Ráöntjük a darált hús felét és szépen elosztjuk a tésztán.
4. lépés
Lefedjük leveles tésztával. Jöhet rá a darált hús többi része, majd ismét egy lap leveles tészta. Jól nyomkodjuk körbe a szélét. Szurkáljuk meg villával, így nem hólyagosodik fel. Előmelegített, 150 fokos sütőben kezdjük el sütni.
5. lépés
Ha kezd már pirulni, kb 5 perc, megkenjük tojással és rászórjuk a reszelt sajtot.
6. lépés
Még 10 percre visszatesszük a sütőbe, ezalatt a sajt szép ropogósra sül.