Lasagne con penne
Lasagne con penne
  • timer70 perc
  • moodKözepes
  • person8 fő

Hozzávalók:

    Elkészítés:

    1. A világos mártáshoz az apróra vágott hagymát, fokhagymát megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a lecsepegtetett gombát, és tovább pirítjuk.
    2. Pár perc elteltével hozzáadjuk a tejszínnel, tejjel elkevert levesport, fűszerezzük, és pár percig főzzük. Ha felforrt, félretesszük.
    3. A paradicsommártáshoz a húst az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a ketchupot, fűszerezzük, és jól kiforraljuk. Ha megvan, akkor ezt is félretesszük.
    4. Kifőzzük a tésztát, lereszeljük a sajtot, és kikenjük a tepsit.
    5. A tepsibe öntjük a tészta felét, eligazgatjuk, majd eloszlatjuk rajta a világos mártást. Ezután ráterítjük a maradék tésztát, és ezen eloszlatjuk a paradicsommártást. Az egészet megszórjuk reszelt sajttal.
    6. Előmelegített sütőben, magas hőfokon szépen összesütjük.