búzafinomliszt | 40 dekagramm |
Rama Laktózmentes sütőmargarin | 25 dekagramm |
tojássárgája | 2 darab |
vaníliás cukor | 3 csomag |
Bourbon vaníliás cukor | 1 púpos kávéskanál |
porcukor | 10 dekagramm |
Só | 1 csipetnyi |
Fahéj | 1 kis |
vaníliás cukor | 7 csomag |
A liszthez keverjük a sót.
A lisztbe morzsoljuk a Rama laktózmentes sütőmargarint és alaposan összedolgozzuk, majd a többi hozzávalót is belegyúrjuk.
Folpackba csomagolva 30 percre a hűtőbe tesszük pihenni.
30 perc elteltével (érdemes begyújtani a sütőt) kivesszük a hűtőből és sütőpapírral bélelt tepsibe kis kifliket formálunk a tésztából.
180-200°C fokon 20-25 percig sütjük.
Még melegében meghempergetjük a kb.7 csomag vaníliáscukorban.
Hozzászólások