Laktózmentes meggyes csokis piskóta
Laktózmentes meggyes csokis piskóta
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Vaníliás cukor - 1 csomag
  • Liszt - 300 gramm
  • Porcukor - 250 gramm
  • kakaópor - 1 evőkanál
  • Magozott meggy befőtt - 1 befőttesüveg
  • Citrom reszelt héja - 1 darab
  • Tojás - 4 darab
  • Rama laktózmentes margarin - 150 gramm

Elkészítés:

  1. Habosra dolgozzuk a margarint a porcukorral,majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliás cukrot, a citrom héját, és a lisztet.
  2. Ketté választjuk a masszát,és az egyik felébe bele kavarjuk a kakaóport.
  3. Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapirral, majd a masszából kanállal szín szerint váltakozva kis halmokat rakunk bele, a tetejét pedig meghintjük a lecsöpögtetett meggyel.
  4. Előmelegített sütőben tű próbáig sütjük.