Feltöltve:

Laktózmentes isler Gencsről

timer 45
mood Könnyű
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Liszt200 gramm
Laktózmentes Rama150 gramm
kristálycukor80 gramm
darált dió100 gramm
rum2 evőkanál
ét tortabevonó1 darab
gyümölcslekvár200 gramm

Alternatív étrend

Laktózmentes

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A lisztet összegyúrjuk a laktózmentes rama-val, a cukorral, a darált dióval, a rummal. Ha szükséges egy kevéske laktózmentes tejet adhatunk hozzá. Folpackba csomagolva 1 órát pihentetjük hütőszekrényben.

  2. 2. lépés

    Ezután liszttel megszórt deszkán kb. fél cm vastagságúra kinyújtjuk és pohár segítségével köröket szaggatunk. A korongokat sütőpapíros tepsibe helyezzük és szép világossárgára sütjük.

  3. 3. lépés

    Ha kihűlt, két-két korongot lekvárral összeragasztunk. A tortabevonót mikróban megolvasztjuk, két kiskanál olajat adunk hozzá és az összeragasztott islerek tetejét megkenjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek