Feltöltve:

Lajcsi szelet

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

liszt (50 dkg finomliszt, 50 dkg rétesliszt)
ananász befőtt

krem

vaníliás puding1 csomag
puncsízű puding1 csomag
porcukor20 dekagramm
tortabevonó csokoládé1 tábla

Tészta

szódabikarbóna2 kávéskanál
Ráma5 dekagramm
cukor20 dekagramm
tojás2 darab
méz2 evőkanál
kakaó2 evőkanál
liszt40 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tésztához való anyagokat a liszt kivételével gőz fölött 3 percig keverjük, levesszük a tűzről, s beledolgozzuk a lisztet. Három vékony lapot sütünk belőle Ramával megkent, lisztezett tepsi hátán. A töltelékhez a pudingokat 3 - 3 dl tejben külön - külön megfőzzük, és lehűtjük. A Ramát a porcukorral kikeverjük, elfelezzük és a pudingos krémekkel kikeverjük. Az alsó lapra kerül a rózsaszín krém, ebbe tehetünk egy kis rumot is, a következőre a sárga. Tetejét olvasztott csokoládéval vonjuk be. A krémek alatt is meglocsolgathatjuk a tésztát egy kis rummal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 0"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem