Kuszkusz saláta csirkével, uborkával és menta szósszal
Kuszkusz saláta csirkével, uborkával és menta szósszal
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • kuszkusz - 250 gramm
  • Knorr Olaszos Salátaöntet por - 2 csomag
  • főtt csirkemell filé - 1 darab
  • kígyóuborka - 0.5 darab
  • néhány friss menta levél - darab
  • olíva olaj - 6 evőkanál

Elkészítés:

  1. A kuszkuszt tegyük egy tálba, és öntsünk le egy csésze forrásban lévő vízzel. Fedjük le, és hagyjuk állni 10 percig.
  2. A csirkét és az uborkát kockázzuk fel. A csirkét nagyobb, az uborkát kisebb kockákra.
  3. Készítsük el a saláta öntetet. A Knorr saláta öntet port keverjük el 6 evőkanál vízzel és az olíva olajjal. A mentalevelet vágjuk vékony csíkokra és adjuk a mártáshoz.
  4. W dużej misce połącz kaszę, mięso, ogórka oraz przygotowany sos. Wszystko razem wymieszaj i przełóż do salaterki. Sałatkę podawaj z chrupiącym pieczywem.