Kukoricás paradicsomos rántott palacsinta recept.
A palacsintához valókat alaposan, csomómentesre kikeverjük (a jó palacsinta tészta tejszín sűrűségű), majd kevés olajjal, palacsinta sütőben kisütjük. A tojást feltesszük főni. Közben egy kevés olajon megpirítjuk a darált húst, kevés sóval és borssal. Nem adunk hozzá vizet, megfő a saját levében és az épp elég.
Mikor kész a hús, összekeverjük a kukoricával, az apróra vágott főtt tojással és belekanalazzuk a palacsintatésztákba. Minden palacsintába két szelet paradicsomot is rakunk, majd jó erősen a palacsinták szélét behajtva feltekerjük. Beforgatjuk a lisztbe, a tojásba és a prézlibe. Ez utóbbi folyamat veszi el a legtöbb időt az elkészítésből, hiszen nehéz a palacsintákat egyben tartani és közben mindenhol bepanírozni, de nem lehetetlen.
Mikor kész vannak a bepanírozott palacsinták, bő olajban kisütjük őket.