Krumplileves
Krumplileves
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 1 evőkanál
  • vöröshagyma - 1 darab
  • petrezselyemzöld - 1 csokor
  • Delikát ételízesítő - 1 teáskanál
  • pirospaprika - 1 teáskanál
  • krumpli - 4 darab
  • tarhonya - 5 evőkanál
  • parasztkolbász - 15 dekagramm

Elkészítés:

  1. A margarinon a hagymát és a tarhonyát aranybarnára pirítjuk, rászórjuk a pirospaprikát, majd felengedjük vízzel. Belerakjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, a karikára szelt kolbászt, a fűszereket és készre főzzük.
  2. Mielőtt teljesen kész lenne, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.