Krémsajtos bolognai
Krémsajtos bolognai
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Bolognai spagetti alap - 1 csomag
  • víz - 3 dl
  • aprított fokhagyma gerezd - 1 darab
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • spagetti - 20 dekagramm
  • darált hús - 25 dekagramm
  • natúr krémsajt - 10 dekagramm

Elkészítés:

  1. A spagettit forró sós vízben megfőzzük.
  2. Közben az olajon megpirítjuk a húst és a megreszelt fokhagymát.
  3. Ha a leve elpárolgott, hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti alapot, és azonnal, kevergetve felöntjük 3 dl hideg vízzel, majd kevergetve felforraljuk.
  4. Gyenge tűzön fedő alatt készre főzzük, és elkeverjük a krémsajttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  5. Összeforgatjuk a megfőtt spagettivel és tálaljuk.