Feltöltve:

Krémes gesztenyetorta

timer 80
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Tésztához

Ráma10 dekagramm
áttört túró10 dekagramm
finomliszt10 dekagramm

Töltelékhez

gesztenyemassza25 dekagramm
Ráma10 dekagramm
kakaó1 evőkanál
porcukor3 evőkanál
rum2 evőkanál
mazsola5 dekagramm
vanília ízű krémpor1 csomag
tej3 dl
van. cukor1 csomag
mogyoró3 dekagramm
tejszín2 dl
zselatin1 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tésztához valókat összegyúrom, és legalább 3 órát a hűtőben pihentetem. Kerek lappá nyújtom, és erős lángnál megsütöm. A mazsolát a rumban megáztatom. A gesztenyemasszát a Ramával, a kakaóval és egy kanál porcukorral kikeverem, a mazsoláról leöntött rumot is ráöntöm. A krémport a tejjel, a maradék cukorral, és a vaníliás cukorral krémmé verem. A gesztenyemasszát áttöröm, a tésztalapra kenem, a mazsolával megszórom, és a krémet rásimítom. A zselatint kevéske forróvízben feloldom és megkötöm vele a felvert tejszínt. Ezzel, és mogyoró szemekkel díszítem.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre