Krémes káposzta pirított baconnel
Krémes káposzta pirított baconnel
  • timer0 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • bacon - 100 gramm
  • fehér káposzta - 1 darab
  • hagyma - 1 darab
  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 darab
  • tejföl - 150 milliliter

Elkészítés:

  1. Kockázzuk fel a bacont. Csíkozzuk fel a káposztát. Vágjuk durvára a hagymát. Pirítsuk meg a bacont egy kis olajon, míg ropogós nem lesz. Majd vegyük ki a lábosból, a zsiradékot hagyjuk benne.
  2. Pirítsuk meg a hagymát és pirítsuk meg üvegesre. Adjuk hozzá a káposztát és pirítsuk 15 percig. Majd adjuk hozzá a Knorr alapot és 150 ml vizet. Hozzuk forrásba és folytassuk a főzést még 5 percig.
  3. Adjuk hozzá a tejfölt és folytassuk a főzést még 1-2 percig. Végül szórjuk meg a félretett, ropogós bacon kockákkal.