tojássárgája | 5 darab |
---|---|
porcukor | 20 dekagramm |
vaníliás cukor | 1 csomag |
tej | 1 dl |
étolaj | 1 dl |
liszt | 25 dekagramm |
kakaópor | 2 evőkanál |
sütőpor | 1 darab |
tojásfehérje habbá verve | 5 darab |
tej | 9 dl |
---|---|
vaníliás pudingpor | 2 csomag |
cukor | 1 kevés |
tejföl | 2 kis |
---|---|
porcukor | 4 evőkanál |
vaníliás cukor | 1 csomag |
Kráter a Desszertek kategóriában
Felfőzzük a pudingot a tejjel és a cukorral. A tojássárgát a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet, olajat, a sütőporral elkevert lisztet, kakaót, végül lazán hozzákeverjük a felvert tojáshabot. Ramával kikent, lisztezett tepsibe öntjük a masszát, és vizes kanállal rászaggatjuk a pudingot, majd megsütjük. A tejfölt, a porcukrot és a vaníliát összekeverjük, majd a forró süteményre öntjük.