Korhelyleves kolbásszal
Korhelyleves kolbásszal
  • timer40 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 2 dl
  • vöröshagyma - 5 dekagramm
  • savanyú káposzta - 40 dekagramm
  • Knorr Füstölthús-ízesítő kocka - 1 darab
  • Knorr Pörkölt alap - 1 csomag
  • finomliszt - 2 evőkanál
  • napraforgó étolaj - 4 evőkanál
  • szárazkolbász - 15 dekagramm

Elkészítés:

  1. A finomra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megmosott és 2 cm-es darabokra vágott savanyú káposztát. Felengedjük a 8 dl vízzel elkevert KNORR Pörkölt rafinériával ízesítjük a KNORR Füstölt kockákkal és készre főzzük.
  2. Miután megfőtt, behabarjuk a tejfölös liszttel és jól kiforraljuk. Legvégül beleforraljuk a karikára vágott szárazkolbászt.