Kolbászos sajtos, tepsis burgonya
Kolbászos sajtos, tepsis burgonya
  • timer70 perc
  • moodKözepes
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • víz - 50 milliliter
  • burgonya - 75 dekagramm
  • Debreceni kolbász - 20 dekagramm
  • reszelt sajt - 10 dekagramm
  • Knorr Sajtszósz alap - 1 csomag
  • 12%-os tejföl - 1 darab

Elkészítés:

  1. A meghámozott krumplit, és a kolbászt vágjuk nagyon vékony 2-3 mm-es szeletekre.
  2. Keverjük simára a tejfölt a langyos vízzel, adjuk hozzá a Knorr Sajtszósz alap tasak tartalmát, majd jól keverjük össze.
  3. Ezek után adjuk hozzá a krumplit, és a kolbászt, keverjük jól át, majd tegyük az egészet egy hőálló tálba, a tetejét simítsuk el.
  4. Szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük 200 fokra előmelegített sütőben 45 percig alufóliával lefedve, további 15 percig pedig fólia nélkül.