Kolbászos ragu burgonyával
Kolbászos ragu burgonyával
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 4 darab
  • cukor - 1 csipetnyi
  • Knorr Marhahúsleves-kocka - 2 darab
  • burgonya - 1 kilogramm
  • kolbász - 40 dekagramm
  • közepes hagyma - 4 darab

Elkészítés:

  1. Oldjuk fel a Knorr marhahúsleves-kockákat fél liter forró vízben és adjuk hozzá a cukrot
  2. Vágjuk fel a hagymát és pirítsuk meg olajon. Ezután hámozzuk meg a paradicsomot és vágjuk fel, majd adjuk a hagymához
  3. A zöldségekhez adjuk hozzá a megtisztított, kisebb kockára vágott krumplit, öntsük fel a húslevessel, és fedő alatt kis lángon főzzük kb. 20 percig
  4. Karikázzuk fel a kolbászt, adjuk a zöldségekhez, és főzzük még 5 percig. Ízesítsük szükség szerint sóval, borssal és paprikával