paradicsom | 1 darab |
---|---|
sárgarépa | 2 darab |
vöröshagyma | 1 darab |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
olaj | dl |
burgonya | 60 dekagramm |
liszt | 1 evőkanál |
fehérrépa | 1 darab |
őrölt paprika | 1 evőkanál |
Delikát ételízesítő | 1 evőkanál |
paprika | 1 darab |
só | 1 teáskanál |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 1 darab |
leves tészta | 10 dekagramm |
zellerzöld | 1 csokor |
házi kolbász | 30 dekagramm |
Kolbászos krumpli leves a Levesek kategóriában
Egy edényben felmelegítjük az olajat és az apróra vágott hagymát megpirítjuk. Rátesszük a lisztet, a pirospaprikát és felengedjük vízzel. Belerakjuk a fűszereket, az apróra vágott zöldségeket és a kolbászt.
Ha majdnem kész, belefőzzük a tésztát.