Feltöltve:

Kolbászos-gombás szilveszteri fehérbab ragu

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

petrezselyem zöld1 csokor
kakukkfű3 darab
sárgarépa1 darab
olaj2 evőkanál
Knorr Füstölthús-ízesítő kocka2 darab
fehérrépa1 darab
fehérbab konzerv2 darab
gomba25 dekagramm
közepes hagyma1 darab
sütni való paprikás kolbász4 darab
füstölt hús5 dekagramm

Kolbászos-gombás szilveszteri fehérbab ragu a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Egy serpenyőben süssük elő a kolbászt.

2. lépés

Közben egy nagyobb lábosban, kevés olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát.

3. lépés

Adjuk hozzá a megtisztított és darabokra vágott gombát és a kockára vágott répát, fehérrépát és a babérlevelet. Pirítsuk ezeket is a hagymával együtt, míg a gomba elfövi a levét. (Ekkor hozzá adhatjuk a kockára vágott füstölt húst is, ha használunk.)

4. lépés

Szűrjük le és jól öblítsük le a babot. Adjuk a zöldségekhez. Morzsoljuk rájuk a Knorr-kockákat és adjunk hozzá egy kis vizet.

5. lépés

Tegyük a zöldségekre az elősütött és feldarabolt kolbászokat és a kakukkfű ágakat. Fedjük le és lassú tűzön pároljuk kb. 15 percig. Mikor kész, szórjuk meg jól frissen vágott petrezselyem zölddel és frissen őrölt borssal.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem