Feltöltve:

Kolbászos gombaragu

timer 30
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

paradicsom1 darab
vöröshagyma1 darab
füstölt kolbász15 dekagramm
aprított fokhagyma gerezd2 darab
Knorr Pörkölt alap1 csomag
tejszín2 dl
gomba50 dekagramm
zöldpaprika2 darab
napraforgóolaj2 evőkanál
petrezselyem1 csokor

Kolbászos gombaragu a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A hagymát vékonyra karikázzuk, a megmosott zöldpaprikát és a paradicsomot felszeleteljük. A gombát megmossuk és cikkekre vágjuk.

2. lépés

Forró olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a zöldpaprikát és a gombát, fedő alatt saját levében puhára pároljuk, ezután zsírjára sütjük.

3. lépés

Megszórjuk a finomra aprított petrezselyemmel, hozzáadjuk a pépesre zúzott fokhagymát, és beleöntjük a 2 dl vízben és 2 dl tejszínben elkevert Alapot.

4. lépés

Hozzáadjuk a szeletelt kolbászt és további 8-10 percig főzzük, végül hozzátesszük a paradicsomot, és kevergetés közben egy-két percig forraljuk. Rizzsel tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem