Ráma | 50 dekagramm |
---|---|
liszt | 75 dekagramm |
porcukor | 25 dekagramm |
tojás | 2 darab |
darált dió | 10 dekagramm |
citrom reszelt héja | 1 darab |
fahéj | 1 kevés |
só | 1 kevés |
üveg lekvár | 1 kis |
Ráma | 12 dekagramm |
---|---|
cukor | 20 dekagramm |
kakaó | 4 dekagramm |
rum | 4 evőkanál |
tej | 10 evőkanál |
kókuszreszelék | 0.5 csomag |
sütőpapír | 1 darab |
---|
Kókuszos isler a Desszertek kategóriában
A lisztet elmorzsoljuk az élesztővel, majd az összes hozzávalóval, és meggyúrjuk a tésztát. Fóliával letakarjuk és 2 órára hűtőbe tesszük.
4 mm vastagra nyújtjuk, korongokat szaggatunk belőle, 180 fokon 10 percig sütjük. A mázhoz megolvasztjuk a Ramát és a többi hozzávalóval összeolvasztjuk. A kisült korongokat lekvárral összeragasztjuk, belemártjuk a csokiszószba, után a kókuszreszelékbe.