Feltöltve:

Kókuszos garnélarák

timer 15
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

paradicsom1 darab
olaj1 evőkanál
fokhagymagerezd3 darab
citrom leve0.25 darab
Knorr Petrezselymes tyúkhúsleveskocka1 darab
gyömbér1 csipetnyi
gomba100 gramm
zellerszár1 darab
garnélarák400 gramm
Knorr Ételsűrítő1 evőkanál
curry fűszerkeverék1 csipetnyi
kókusztej1 dl
tabasco1 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Vágjuk félbe a rákokat és alaposan mossuk meg. Forrázzuk le a paradicsomot, pár perc után húzzuk le a héját, majd vágjuk fel apró kockákra.

  2. 2. lépés

    Vágjuk apróra a fokhagymát. A gombát és zellert tisztítsuk meg, és szeleteljük fel.

  3. 3. lépés

    Tegyük forró olajos serpenyőre a fokhagymát és a rákokat. Pár perc után adjuk hozzá a gombát és zellert, majd pároljuk 5 percig.

  4. 4. lépés

    Adjuk hozzá a paradicsomot, Petrezselymes tyúkhúsleves-kockát és a kókusztejet. Pároljuk még 5 percig.

  5. 5. lépés

    Ízesítsük tabasco-val, frissen őrölt borssal, curry-vel, gyömbérrel és citromlével. Sűrűsítsük Knorr ételsűrítővel. Rizzsel tálaldjuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek