Kókuszos csirke
Kókuszos csirke
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 2 evőkanál
  • csirkemell - 40 dekagramm
  • tej - 1 dl
  • citrom leve - darab
  • tejszín - 1 dl
  • mazsola - 5 dekagramm
  • fehérbor - 1 dl
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill - 1 evőkanál
  • előfőzött rizs - 1 csomag
  • kókusz - 5 dekagramm

Elkészítés:

  1. A csirkét felszeleteljük, megfűszerezzük a KNORR grill fűszerrel, majd elősütjük margarinon.
  2. Szerecsendióval megszórjuk, a citrom levét rácsavarjuk, majd a félszáraz fehérbort, a kókuszt és a tejszínt aláöntjük. Készre pároljuk 5-8 perc alatt.
  3. Tejben áztatott mazsolát a rizzsel összekeverjük, és a kókuszos csirkével tálaljuk.