Kókuszban sült csirke paradicsomos tésztával
Kókuszban sült csirke paradicsomos tésztával
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 60 dekagramm
  • finomliszt - 6 dekagramm
  • napraforgó olaj - 3 dl
  • kókuszreszelék - 1 dekagramm
  • Knorr Milánói makaróni alap - 1 csomag
  • penne tészta - 35 dekagramm
  • nyers tojás - 1 darab
  • 1,5%-s tej - 1 dl
  • asztali só - 1 csipetnyi

Elkészítés:

  1. A csirkemellekből 8 szeletet vágunk és kiklopfoljuk, sózzuk. A panírmassza elkészítéséhez a liszt felét összedolgozzuk tojással, tejjel és simára keverjük.
  2. A csirkemelleket a maradék lisztbe mártjuk, majd a panírmasszába, végül a kókuszreszelékbe. Bő forró olajban pirosra sütjük.
  3. A penne tésztát előírás szerinti ideig főzzük majd leszűrjük. Amíg fő a tészta elkeverjük a KNORR Milánói makaróni Rafinéria alapot 3 dl vízzel és felforraljuk.
  4. A kifőtt tésztát összekeverjük a szósszal és tányérra tesszük. A tetejére helyezzük a kisült melleket.