Feltöltve:

Klasszikus zürichi borjúragu

timer 25
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

borjúszűz600 gramm
Hagyma1 darab
gomba250 gramm
száraz fehér bor150 milliliter
Liszt1 evőkanál
Knorr Erőleveskocka0.5 darab
tejszín150 milliliter
friss petrezselyem zöld darab

Ez az egyszerű, de komplex étel gyorsan elkészül és nagyon könnyen bárki szívéhez férkőzünk, ha elkészítjük neki.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Vágjuk a húst vékony csíkokra. Aprítsuk finomra a hagymát. Mossuk meg, szárítsuk le, majd szeleteljük fel, vagy vágjuk cikkekre a gombát. Pirítsuk le a húst margarinon egy serpenyőben. Tegyük félre.

  2. 2. lépés

    Adjunk még egy ek margarint a serpenyőhöz, majd pirítsuk meg rajta a hagymát 2 perc alatt. Majd adjuk hozzá a gombát és barnítsuk le. Szórjuk meg egy kis liszttel és keverjük el. Pirítsuk egy percig, majd öntsük hozzá a bort, 2,5 dl vizet és adjuk hozzá a leveskockát.

  3. 3. lépés

    Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 5-7 percig, míg a szósz besűrűsödik. Keverjük hozzá a tejszínt. Majd adjuk hozzá a húst. Tálaljuk tésztával és petrezselyem zölddel megszórva.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 16"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 160"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 2
Megnézem

timer 25"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 200"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem