Klasszikus majonézes franciasaláta
Klasszikus majonézes franciasaláta
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • sárgarépa - 1 darab
  • burgonya - 4 darab
  • csemege uborka - 2 darab
  • Globus Majonéz - 2 dl
  • savanyú alma - 1 darab
  • főtt zöldborsó - 15 dekagramm

Elkészítés:

  1. A meghámozott, kicsi kockákra darabolt sárgarépát és a zöldborsót sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és salátás tálba szórjuk.
  2. Ezután hozzáadjuk a megmosott, héjas, kimagozott almát kicsi kockákra vágva, majd a meghámozott főtt burgonyát és a csemegeuborkát szintén kicsi kockákra vágva.
  3. Végül az előkészített alapanyagokat meglocsoljuk a majonézzel, sóval, borssal, jól összekeverjük és 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízei összeérjenek.