Feltöltve:

Klasszikus chef saláta, fokhagymás-tejfölös dressinggel

timer 20
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

tejföl1 darab
tojás4 darab
pulykamell10 dekagramm
Globus Majonéz1 evőkanál
jégsaláta1 darab
Globus Mustár tubus1 teáskanál
ementáli jellegű sajt10 dekagramm
petrezselyem levél1 csokor
gépsonka10 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Főzzük keményre a tojásokat.

  2. 2. lépés

    Eközben a petrezselymet aprítsuk fel, a lereszelt fokhagymát tegyük a tejfölbe, keverjük hozzá a majonézt, a mustárt és az aprított petrezselymet, keverjük jól át és tálalásig pihentessük hűtőben.

  3. 3. lépés

    A sonkát, pulyka felvágottat és a sajtot vágjuk vékony hasábokra vagy kockákra.

  4. 4. lépés

    A jégsalátát vágjuk vékony csíkokra. a megfőtt kihűlt tojásokat cikkekre.

  5. 5. lépés

    A csíkozott salátalevélből készítsünk alapzatot, osszuk el rajta egyenletesen a sajtot és a hasábokra vágott felvágottakat, rakjuk körbe a cikk tojásokkal és a dresinggel meglocsolva tálaljuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Hummus

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Marcipános almatrutyi

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Réteges Epres Joghurt!

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsós piláf

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Körözött

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zabkása

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 3

Tükörtojás

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2

Sárgaborsó főzelék

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Klasszikus bundáskenyér

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2