Feltöltve:

Klasszikus chef saláta, fokhagymás-tejfölös dressinggel

timer 20
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

tejföl1 darab
tojás4 darab
pulykamell10 dekagramm
Globus Majonéz1 evőkanál
jégsaláta1 darab
Globus Mustár tubus1 teáskanál
ementáli jellegű sajt10 dekagramm
petrezselyem levél1 csokor
gépsonka10 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

Főzzük keményre a tojásokat.

2. lépés

Eközben a petrezselymet aprítsuk fel, a lereszelt fokhagymát tegyük a tejfölbe, keverjük hozzá a majonézt, a mustárt és az aprított petrezselymet, keverjük jól át és tálalásig pihentessük hűtőben.

3. lépés

A sonkát, pulyka felvágottat és a sajtot vágjuk vékony hasábokra vagy kockákra.

4. lépés

A jégsalátát vágjuk vékony csíkokra. a megfőtt kihűlt tojásokat cikkekre.

5. lépés

A csíkozott salátalevélből készítsünk alapzatot, osszuk el rajta egyenletesen a sajtot és a hasábokra vágott felvágottakat, rakjuk körbe a cikk tojásokkal és a dresinggel meglocsolva tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem