Kincsesbánya
Kincsesbánya
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

    A piskótához

    • tojás - 6 darab
    • cukor - 6 evőkanál
    • liszt - 6 evőkanál
    • sütőpor - 1 darab

    A krémhez

    • eperlekvár - 1 darab
    • babapiskóta - 2 doboz
    • kávé - 1 darab
    • rum - 1 kevés
    • karamell ízű pudingpor - 2 csomag
    • tej - 6 dl
    • cukor - 6 evőkanál
    • növényi tejszínhab - 2 dl

    Elkészítés:

    1. Hat tojásból piskótát sütünk és eperlekvárral megkenjük. A rumos kávéban megáztatjuk a babapiskótát és a megkent lapra rakjuk. Krém: 2 csomag karamell ízű pudingport 6 dl tejben megfőzünk 6 ek. cukorral. Ha kihűlt a babapiskótára kenjük. A tejszínhabot felverjük és a krémre simítjuk. A tetejét megszórjuk kakaóporral.