Feltöltve:

Kínai zöldséges marhahús üvegtésztával

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz250 milliliter
fokhagyma gerezd2 darab
sárgarépa1 darab
cukor1 csipetnyi
szárított gomba50 gramm
szójaszósz2 teáskanál
Knorr Házias Marhahús Levesalap1 darab
gyömbér gyökér1 darab
zöldhagyma2 darab
piros kaliforniai paprika1 darab
marha hátszín200 gramm
koriander zöld1 csokor
üvegtészta150 gramm
lilahagyma1 darab
olaj a sütéshez80 milliliter
bambuszrügy200 gramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Szeleteljük fel a marhahúst. reszeljük le a gyömbért és tisztítsuk meg a fokhagymát. Pácoljuk be a húst szójaszósszal, cukorral, fokhagymával és gyömbérrel. majd tegyük félre negyed órára.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Tegyük a tésztát forró vízbe és fedjük le. 3-4 perc után szűrjük le. Áztassuk be a gombát, majd vágjuk fel.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Tisztítsuk meg a paprikát, a sárgarépát és a hagymát, majd vágjuk kis darabokra a bambuszrüggyel együtt.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Nagy lángon pirítsuk át a húst 5 percig. Adjuk hozzá a zöldséget, a gombát és folytassuk a pirítást.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Öntsünk hozzá egy pohár vizet, adjuk hozzá a Knorr Levesalapot és még néhány percig pároljuk, miközben kevergetjük. Tálaljuk az üvegtésztával és díszítsük a zöldhagyma zöldjével és korianderzölddel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Édes-savanyú sertés ananásszal

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1

Édes-savanyú zöldséges tészta

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1

Szecsuáni csípős csirke

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 7

Ázsiai pirított marha spárgával

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1

Thai csirkeszárnyak

timer 44"
mood Könnyű
thumb_up 4

Kókuszos csirkemell curry

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Indiai csirke gőzgombóccal

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0