Kínai zöldséges kacsa wokban pirítva a Főételek kategóriában
A tésztát öntsük le lobogó vízzel és hagyjuk 3 percig állni benne. Majd szűrjük le.
Szeleteljük fel a kacsamellet a húsrostokra merőlegesen. Forrósítsuk fel a wokot (vagy egy nagyobb serpenyőt) és és öntsünk bele egy pici olajat. A forró olajra dobjuk a kacsamell szeletkéket és pirítsuk meg. Közben vágjunk vékony hasábokat a megpucolt répából, a cukkiniből és a kaliforniai paprikából.
Majd erre a hagymát, keverjük, rázzuk, jó nagy lángon. Adjuk hozzá a vékony szeletekre vágott gyömbért és fokhagymát is. Ezután a Knorr-kockát, egy fakanál segítségével olvasszuk fel a forró zsiradékon. Nem baj, ha odakap egy picit.
Adjuk hozzá a répát, paprikát és cukkinit is. Folyamatosan kevergessük és rázzuk a wokot, illetve a serpenyőt.
Adjuk hozzá a tésztát is, jól keverjük össze a zöldségekkel és a hússal. Közben keverjük össze a mézet, a szójaszószt és a hoisin szószt. Adjuk az ételhez, ezzel is keverjük össze. Ezután tálaljuk forrón.