Kínai pirított máj zellerrel és újhagymával a Főételek kategóriában
A májat tisztítsuk meg és vágjuk 2-3 cm-es darabokra.. A hagymát pucoljuk meg és vágjuk karikákra a fehér részét. A zellerszárat daraboljuk fel.
Egy nagy serpenyőben, vagy wokban forrósítsunk fel olajat. Ezen pirítsuk meg nagy lángon a feldarabolt hagymát és a zellert.
Pár perc pirítás után, mikor már kezdenek a zöldségek enyhe barnás színt kapni, akkor adjuk hozzá a májat. Nagy lángon pirítsuk tovább, rázva, keverve. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Mikor már mindenhol kapott egy kis színt, akkor adjuk hozzá a Knorr-alapot. Öntsünk rá kb. 2,5-3 dl vizet. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 4-5 percig, időnként megkeverve.
Tálaláskor kínáljuk az újhagyma frissen vágott zöld részével és főtt rizzsel.