Feltöltve:

Kínai emlékek

timer 30
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tojás1 darab
Knorr Tyúkhúsleveskocka2 darab
szójaszósz1 evőkanál
rizs3 evőkanál
szezámolaj1 evőkanál
friss gyömbér2 dekagramm
zöldhagyma2 darab
csirkeszárny2 darab
kínai zöldségkeverék200 gramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Pirítsuk meg a csirkeszárnyakat az olajon

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Vágjuk fel a hagymát és zöldhagymát, de a zöld részét tegyük félre későbbre. Adjuk a csirkéhez a zöldségkeveréket, a felvágott zöldhagymát, gyömbért, a rizst és a szójaszószt

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Pirítsuk meg, öntsünk rá 1 liter forró vizet, és adjunk hozzá a Knorr tyúkhúsleves-kockákat

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Főzzük 25 percig. Anélkül, hogy a lábost levennénk a tűzről, öntsük hozzá a felvert tojást, folyamatos keverés mellett

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Tálalás előtt adjuk hozzá a zöldhagyma nagyobb darabokra vágott zöldjét, és ízesítsük még szójaszósszal

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Édes-savanyú sertés ananásszal

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1

Édes-savanyú zöldséges tészta

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1

Szecsuáni csípős csirke

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 7

Ázsiai pirított marha spárgával

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1

Thai csirkeszárnyak

timer 44"
mood Könnyű
thumb_up 4

Kókuszos csirkemell curry

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Indiai csirke gőzgombóccal

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0