Kínai csirkehúsos palacsinták
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1.5 dl
  • csirkemell filé - 400 gramm
  • tojás - 2 darab
  • olaj - 2 evőkanál
  • tej - 3 dl
  • liszt - 25 dekagramm
  • kaliforniai paprika - 1 darab
  • saláta - 1 darab
  • Knorr Édes-savanyú mártás - 1 darab

Elkészítés:

  1. Készítsük el a palacsintatésztát: Verjük fel a tojást kicsit habosra. Felverés közben adjuk hozzá a lisztet, a vizet, a tejet és egy csipet sót. Verjük kb. 5 percig, míg a tészta sima nem lesz.
  2. Egy palacsintasütőben süssük ki a palacsintákat
  3. Készítsük el a tölteléket. A csirkehúst és a paprikát vágjuk kockára.
  4. Pirítsuk meg a húst egy serpenyőben, míg megbarnul.
  5. Adjuk hozzá a paprikát és öntsük le az üveges Knorr Édes-savanyú mártással. Pároljuk kb. 15 percig.
  6. Töltsük meg a palacsintákat a húsos mártással és tekerjük fel őket. Tálaljuk friss salátával.