víz | 1.5 dl |
---|---|
csirkemell filé | 400 gramm |
tojás | 2 darab |
olaj | 2 evőkanál |
tej | 3 dl |
liszt | 25 dekagramm |
kaliforniai paprika | 1 darab |
saláta | 1 darab |
Knorr Édes-savanyú mártás | 1 darab |
Kínai csirkehúsos palacsinták a Főételek kategóriában
Készítsük el a palacsintatésztát: Verjük fel a tojást kicsit habosra. Felverés közben adjuk hozzá a lisztet, a vizet, a tejet és egy csipet sót. Verjük kb. 5 percig, míg a tészta sima nem lesz.
Egy palacsintasütőben süssük ki a palacsintákat
Készítsük el a tölteléket.
A csirkehúst és a paprikát vágjuk kockára.
Pirítsuk meg a húst egy serpenyőben, míg megbarnul.
Adjuk hozzá a paprikát és öntsük le az üveges Knorr Édes-savanyú mártással. Pároljuk kb. 15 percig.
Töltsük meg a palacsintákat a húsos mártással és tekerjük fel őket. Tálaljuk friss salátával.