Kína zöldséges sült tészta, rizsgombóccal, mézes sertés falatkákkal a Főételek kategóriában
A rizst megfőzzük és félretesszük amíg kihűl. A húst felkockázzuk, enyhén besózzuk. A palacsintasütőben kevés olajat felhevítünk, ha már forró, az eltördelt spagettitésztát beletesszük és barnulásig pirítjuk.
Ha a tészta már barna, felöntjük egy kevés vízzel. Folyamatosan öntsünk hozzá inkább kevesebb vizet, mint egyszerre sokat, mert a tészta ragacsos lesz. Addig főzzük amíg a tészta megpuhul. Ha megfőtt a tészta, egy evőkanálnyi szójaszószt teszünk rá és kicsit összepirítjuk.
A sárgarépát, a káposztát és a vöröshagymát vékony csíkokra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Ha megpirult erre is teszünk a szójaszószból és ráöntjük a kész tésztára.
A rizst sóval, tojással, borssal összekeverjük és vizes kézzel gombócokat formázunk belőle. Forró olajban aranybarnára sütjük. A húst a palacsintatésztába forgatjuk és forró olajba kisütjük. A mézet és az Erős Pistát összekeverjük és a forró, megsült húsfalatokra öntjük.