Feltöltve:

Ketchupos saslikpác

timer 5
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

600-800g húshoz

Globus Ketchup2 evőkanál
kisebb hagyma1 darab
vörösborecet1 evőkanál
zúzott fokhagymagerezd2 darab
őrölt kömény1 teáskanál
őrölt bors1 teáskanál
őrölt koriandermag1 csapott teáskanál
finomra vágott petrezselyemzöld1 evőkanál

1. bambusznyársra fűzve, grillen vagy serpenyőben, a választott hús típusának megfelelően süssük készre.
2. közvetlenül sütés előtt sózzuk meg a húskockákat, a fenti mennyiséghez 12-16 g (2 tk) sót javaslunk.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A hagymát és fokhagymát vágjuk vékony szeletekre.

  2. 2. lépés

    Keverjük össze a ketchupot a fűszerekkel, ecettel, petrezselyemzölddel. Jól kenjük be vele a kockára vágott húst.

  3. 3. lépés

    Lefóliázva pácoljuk 3 órát a hűtőben.

  4. 4. lépés

    Pácolás után távolítsuk el a hagyma-, fokhagyma, petrezselyem darabokat a húsról.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 250"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem